shutterstock_210844267“Mijn vragen zijn meer dan voldoende beantwoord door Sonja. Super ook dat zij daarna nog een samenvatting stuurt en aanvullende informatie. Ik neem alle informatie mee naar onze school om ermee aan de slag te gaan en te bezien wat de mogelijkheden voor de school zijn. Ik vond het gesprek en de manier waarop Sonja de informatie geeft heel prettig. Ze is enorm bevlogen en deskundig naar mijn idee, ze doet veel suggesties over wat ik nog kan lezen en doen en ze geeft handige kapstokken hoe ik met het onderwerp verder kan. En we zaten op een heerlijke locatie in haar praktijkruimte, ook niet onbelangrijk.”

shutterstock_214772611“Ik wil nog even laten weten hoe intens ik genoten heb van de studiedag donderdag! De inhoud was heel boeiend, maar vooral ook de manier waarop jij dat brengt Sonja; dit is geen kennisoverdracht, zoals ik die gewend was in de collegebanken. Ik heb de hele dag ervaren als het samen delen van zuivere, doorleefde wijsheid, prachtig! Het heeft me diep geraakt en enorm geïnspireerd….

shutterstock_210844267“Ik wil even zeggen dat ik de info van Sonja al zo ongeveer voor de 10e x aan het doorlezen ben en ik baal er gewoon van dat ze hier niet in de buurt zit! Heb er echt heel veel aan. Ze snapt het tenminste echt! Ben er inmiddels wel achter dat dit echt enorm moeilijk is (om alles echt te snappen HB / HSK en overprikkeling) bij heel veel hulpverleners waar van je verwacht dat die het ook snappen zijn we inmiddels keer op keer teleurgesteld. Maar goed, ik blijf moed houden, ooit komt het goed! Maar ik wil toch even laten weten dat Sonja dit allemaal heel goed heeft opgeschreven en hele zinvolle vragen heeft gesteld, knap, bewondering voor!

shutterstock_214772611“Bedankt Sonja, voor de samenvatting van het gesprek en de informatie in de mail! We gaan er zeker mee aan de slag en gaan de boeken bestellen. We vonden het een verhelderend gesprek. Ontzettend fijn! Mochten we nog een keer vastlopen of wat coaching kunnen gebruiken dan zullen we zeker weer beroep op je doen.