Bestellen van het boek Uitdagend of verrijkend onderwijs?

Je kunt het hardcover boek ‘Uitdagend of verrijkend onderwijs?’ op 3 verschillende manieren bestellen. Kies wat bij jou past.

Bestelwijze 1

Je kunt hier één of meerdere boeken bestellen en direct afrekenen via iDEAL (betaalsysteem voor Nederlandse klanten) via Bancontact (betaalsysteem voor Belgische klanten) of via PayPal. Om te betalen via een ander betaalsysteem: kies bestelwijze 2.

Je ontvangt je bestelling per post op een adres in Nederland of België. De verpakking- en verzendkosten zijn per bestelling €4,99. De factuur ontvang je per mail.

Bestelwijze 2

Je kunt hier één of meerdere boeken bestellen om te laten verzenden naar het buitenland (voor België en Nederland kies je bestelwijze 1). Ook klanten die niet via iDEAL, Bancontact of PayPal kunnen betalen, bestellen via deze bestelwijze 2.
Je ontvangt van mij binnen 5 werkdagen een factuur per mail inclusief de verpakking- en verzendkosten. De betaling kan via normale bankoverschrijving (geschikt voor alle klanten), iDEAL (Nederlandse klanten), Bancontact (Belgische klanten) of PayPal. Na betaling van de factuur wordt de bestelling verzonden.

Bestelwijze 3

Wil je één of meerdere boeken ontvangen of afhalen op een locatie? In enkele gevallen is het mogelijk om bijvoorbeeld op locatie tijdens één van onze trainingen het boek te ontvangen.

Op locatie krijg je van mij de gelegenheid de bestelling te plaatsen en direct te betalen. Je ontvangt dan per mail de factuur (zonder verzendkosten) en ik geef je het boek of de boeken mee.

Het is belangrijk om mij vooraf te mailen of deze mogelijkheid er voor jou is. Als deze mogelijkheid er is, dan zorg ik ook voor het meenemen van je bestelling.

Boekenbon

Heb je één of meerdere boekbonnen? Dan kun je die inwisselen door het boek via Bol.com te bestellen: je voert de code van één boekenbon in bij het overzicht van het winkelwagentje of je zorgt eerst dat alle cadeaubonnen in je account staan. Je kunt hier lezen hoe dit werkt: cadeaubonnen invoeren bij Bol.com. Op dit moment heb ik het boek nog niet aangemeld bij Bol.com en kun je het daar niet bestellen. Ik kan nog niet zeggen wanneer ik dit heb geregeld.